Care este definitia timpului?

Care este definitia timpului?

Definitia timpului. Timpul este materia din care este formată viaţa. Timpul este distanţa dintre chemarea lui Dumnezeu şi răspunsul tău. Timpul e un maestru de ceremonii care ne aduce mereu acolo unde se cuvine să fim, avansăm, ne oprim şi dăm înapoi la ordinele lui, greşeala noastră e că ne închipuim că-l putem trage pe sfoară.

Ce este timpul?

Timpul este o categorie gramaticală specifică verbului care exprimă momentul în care se îndeplinește acțiunea. Prin forma verbului este indicată acțiunea ca petrecându-se în prezent, trecut sau viitor. Timpurile verbului sunt prezentate pe larg, în funcție de moduri, în cadrul articolelor despre modurile verbului.

Ce e relativitatea timpului?

Relativitatea timpului nu e cauzata de varsta noastra, e cauzata de viteza miscarii prin spatiu. Cu cat mergem mai repede prin spatiu, cu atat mai incet ne deplasam prin timp. Teoria relativitatii ne cere sa vedem spatiul si timpul, nu ca entitati separate, ci sub forma unui concept numit spatiu-timp.

Ce este timpul în fizică?

Definiția timpului în fizică. Timpul este o mărime fizică abstractă. Durata de timp scursă între două evenimente poate fi definită pe baza unei mișcări uniforme (de exemplu deplasarea luminii între două oglinzi paralele, rotirea Pământului), sau și pe baza unui fenomen repetitiv (cum ar fi oscilația unui pendul gravitațional, a unui pendul elastic, a unui circuit LC, etc.).